Kittel staat open voor nieuw contract

Marcel Kittel heeft zich nu ook zelf over zijn toekomst uitgelaten. De Tourrevelatie ziet een langer verblijf bij Argos-Shimano zitten, maar dat wil nog niet zeggen dat hij zeker bijtekent.

Sponsor Argos meldde twee dagen geleden abusievelijk dat Kittel al een nieuwe verbintenis tot eind 2016 zou hebben getekend. Dinsdag erkende de ploeg tegenover NUsport dat het zover nog niet is. 

''Het bericht van Argos-Shimano was erg voorbarig'', bevestigt Kittel nu in de Belgische media. Hij reed dinsdagavond het criterium van Roeselare.

''Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt. Ik heb immers nog niets getekend, ondanks de vele geruchten. Er zijn gesprekken geweest met Argos-Shimano, maar ook met andere teams. Ik wil wel blijven, maar er is nog geen handtekening.''

Schitterend

De 25-jarige Duitser kan ook niet zeggen hoe lang het nog duurt voor er duidelijkheid is. Zijn humeur is er momenteel niet minder om.

''Na mijn zege op de Champs-Elysées had ik wel iets te vieren met mijn ploeggenoten. Dat hebben wij dan ook uitgebreid gedaan. Het was al in de vroege uurtjes toen ik weer mijn bed zag. Die honderdste Tour de France verliep schitterend voor mij. Ik had het nooit kunnen denken dat ik viermaal het zegegebaar zou kunnen maken en dat tegen de beste sprinters ter wereld."

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie