Voor de Los Angeles Lakers dreigt uitschakeling in de eerste ronde van de play-offs in de NBA. De ploeg van coach Mike D'Antoni verloor woensdag ook de tweede wedstrijd van San Antonio Spurs: 91-102.

Tony Parker noteerde 28 punten voor San Antonio. Hij liet wederom zien veel te snel te zijn voor de guards van Los Angeles. Zowel Tim Duncan als Kawhi Leonard zorgde voor zestien punten voor de Spurs.

De Lakers waren effectiever dan in het vorige duel, maar dat gold ook voor Spurs. Los Angeles, zonder de geblesseerde Kobe Bryant, raakte 45 procent van zijn schoten, San Antonio ruim vijftig procent.

Thunder wint opnieuw

Oklahoma City Thunder nam eveneens een 2-0 voorsprong in de play-offs. De verliezend NBA-finalist van 2012 was nipt te sterk voor de Houston Rockets: 105-102.

Thunder had na elk kwart een kleine voorsprong. In de slotfase leek Houston terug te komen, maar de ploeg kwam toch iets tekort. Namens de Rockets was James Harden met 36 punten het meest productief, bij Thunder maakten Russell Westbrook en Kevin Durant beiden 29 punten.

Zege Pacers

De Indiana Pacers lijken vroeg met de Atlanta Hawks af te rekenen. De Pacers wonnen relatief gemakkelijk hun tweede wedstrijd in de serie: 113-98.

Paul George had 27 punten voor Indiana en George Hill zorgde voor 22 punten.

Lees voor uitgebreide coverage van alle Amerikaanse sporten dagelijks www.usasports.nl en bekijk ESPN America, www.espnamerica.com.