Immers mogelijk inzetbaar tegen RKC Waalwijk

Coach Ronald Koeman van Feyenoord beslist pas zaterdag of hij zondag in het duel met RKC Waalwijk een beroep zal doen op Lex Immers.

De middenvelder liep twee weken geleden in het duel met Heerenveen een enkelblessure op.

"Lex heeft vanochtend zonder problemen getraind", zegt Koeman op de website van Feyenoord. "Zijn herstel is daarmee snel gegaan. Voor ons zou het heel belangrijk zijn als hij fit is voor de wedstrijd van zondag."

Koeman kan in Waalwijk niet beschikken over Kostas Lamprou. De reservedoelman uit Griekenland kampt met knieklachten. Ronald Graafland zal nu op de bank zitten.

Vitesse

Vitesse-trainer Fred Rutten kan zaterdag in het uitduel met Roda JC weer een beroep doen op Patrick van Aanholt. De linksback miste de afgelopen twee wedstrijden vanwege een schouderblessure. Of hij in de basis begint, is nog afwachten.

Theo Janssen keert in Kerkrade weer terug van een schorsing, terwijl Simon Cziommer nog zal ontbreken. Verder is iedereen bij de Arnhemmers fit. Vitesse weet dat het in de strijd om de landstitel niet kan en mag verzaken tegen Roda.

''We moeten gewoon ons eigen spel spelen'', zei Rutten vrijdag. ''Het is ook voor Roda een belangrijk duel. Bovendien hebben ze het de topclubs dit seizoen al lastig gemaakt.''

Ajax Feyenoord PSV Vitesse
 PSV (u)  RKC Waalwijk (u) Ajax (t)  Roda JC (u)
 sc Heerenveen (t)  Vitesse (t) AZ (u)  Feyenoord (u)
 NAC Breda (u)  Heracles (t) FC Groningen (t)  Willem II (t)
 Willem II (t)  ADO Den Haag (u)  NEC (t)  RKC Waalwijk (u)
 FC Groningen (u)  NAC Breda (t)  FC Twente (u)  VVV-Venlo (t)

Lees alles over de eredivisie op NUsport

Lees meer over:
Tip de redactie