Trainer José Mourinho van Real Madrid zal pas na het seizoen een beslissing nemen over zijn toekomst. Er wordt al maanden gespeculeerd over een vertrek van de flamboyante Portugees bij Real Madrid.

"Aan het einde van het seizoen zal ik overleggen met de persoon met wie ik moet overleggen. Die persoon is niet alleen de voorzitter van de club, maar ook een vriend van mij. We zullen als tweede goede vrienden praten over mijn toekomst", zegt Mourinho op de website van de FIFA.

Het contract van de oefenmeester bij Real loopt medio 2016 af. Mourinho wordt vooral in verband gebracht met zijn oude club Chelsea, dat een opvolger zoekt voor interim-manager Rafael Benitez.

Halve finales

De Spaanse topclub kwalificeerde zich dinsdag ten koste van Galatasaray voor de halve eindstrijd in de Champions League. In de Primera Division bezet de 'Koninklijke' de tweede plaats, op dertien punten van koploper FC Barcelona.

Real richt zich dan ook voornamelijk op de Champions League, waarvoor vrijdag wordt geloot voor de halve finales. "De halve eindstrijd is niet het doel van de club, dat realiseer ik me", aldus Mourinho.