FC Barcelona ontvangt woensdag Paris Saint-Germain in de kwartfinale van de Champions League. Het eerste duel eindigde vorige week in Parijs in 2-2 en dus moeten de Fransen in Camp Nou in elk geval scoren om de laatste vier te kunnen bereiken.

Bij Barcelona is het nog onzeker of Lionel Messi meespeelt. De Argentijn heeft last van een hamstring, een kwetsuur die hij overhield aan de heenwedstrijd tegen PSG. De beslissing valt pas vlak voor de wedstrijd.

De andere wedstrijd van de avond gaat tussen Juventus en Bayern München, met Arjen Robben zeer waarschijnlijk in de basis. De wedstrijd van vorige week in Duitsland was een makkelijke prooi voor 'Der Rekordmeister', die met twee goals zeer mild was voor de Italianen: 2-0.

Juventus wil zich in eigen huis revancheren voor het matige optreden in München.

Twee van de vier halve finalisten zijn al bekend. Dinsdag besliste Borussia Dortmund de tweestrijd met Malaga in Duits voordeel, met twee treffers in blessuretijd (3-2). Real Madrid ging door ten koste van Galatasaray. Wel leden de Spanjaarden een verrassende nederlaag in Istanbul: 3-2.

Lees alles over de Champions League op NUsport