Clasie teleurgesteld in aanbieding Feyenoord

Jordy Clasie heeft het vermoeden dat Feyenoord hem liever verkoopt dan behoudt. De middenvelder is niet akkoord gegaan met de aanbieding die de club hem gedaan heeft om zijn in 2015 aflopende contract te verlengen.

Clasie vindt dat uit het voorstel te weinig waardering spreekt.

''Begrijp me goed, ik verbeeld me helemaal niks. Maar als ik een nieuw contract teken, wil ik worden gewaardeerd voor de prestaties die ik heb geleverd'', zegt hij tegen Voetbal International.

Martin van Geel van Feyenoord stelt juist dat de aanbieding wel in verhouding is met de prestaties van de Oranje-international. ''Want daarmee had Jordy tot de grootverdieners in de selectie behoord'', aldus de technisch directeur van Feyenoord.

Fiorentina

De 21-jarige Clasie staat in de belangstelling van onder andere Fiorentina. Hij staat nog wel open voor een langere periode bij Feyenoord.

''Ik hoef niet per se weg, maar ik denk altijd maar zo: als een club met een speler verder wil, laten ze dat wel merken. Maar ik heb dat gevoel niet gekregen, dus ik vraag mij af of Feyenoord mij wel écht wil behouden.''

Na dit seizoen gaan Clasie en Feyenoord opnieuw in gesprek.

Tip de redactie