Arjen Robben is de geruchten dat hij van de zomer zou vertrekken bij Bayern München meer dan zat. De Nederlandse vleugelspeler houdt zich alleen bezig met de komende wedstrijden tegen Hamburger SV en Juventus.

Robben werd in de Italiaanse pers gelinkt aan Internazionale en ook het Galatasaray van Wesley Sneijder zou een poging willen doen om de 29-jarige international in te lijven.

''De ene dag is het Inter en de volgende Galatasaray. Dat is toch waanzin. Ik denk er überhaupt niet over na. Mijn gedachten zijn bij het duel met HSV en aansluitend de belangrijke wedstrijd tegen Juventus in de Champions League. Ik heb toch geen invloed op wat er gezegd en geschreven wordt'', zegt Robben in gesprek met Bild.

De vleugelspeler voelt zich gevleid door de vermeende belangstelling, maar benadrukt dat hij geen contact heeft gehad met anderen clubs. ''Als andere teams geïnteresseerd in mij zijn, is dat een grote eer en ik respecteer het ook. Mijn gedachten zijn echter bij Bayern en we willen onze doelen voor dit seizoen behalen.''

'Der Rekordmeister' kan zaterdag kampioen worden als het zelf wint van HSV en Borussia Dortmund punten verspeelt tegen VfB Stuttgart.

Lees alles over de Bundesliga op NUsport