ZEIST - De KNVB heeft Aron Winter toegevoegd aan de technische staf van het Nederlands elftal dat volgend jaar juni in eigen land deelneemt aan het FIFA WK Jeugd tot 20 jaar. De 84-voudig international is onlangs toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal en zal in het kader van een stage KNVB-coach Foppe de Haan tijdens het evenement bijstaan. Winter fungeert in de voorbereiding op dat prestigieuze toernooi eveneens als assistent, in dat geval van KNVB-coach Wim van Zwam.

KNVB verlengde het contract met Cor Pot, nu nog coach van Jong Oranje, voor onbepaalde tijd. Hij krijgt met ingang van het nieuwe seizoen de jeugd tot 19 jaar onder zijn hoede, nu nog het domein van Ruud Gullit, die naar Feyenoord vertrekt.

De technische staf van de KNVB voor de jeugdselecties ziet er voor het seizoen 2004-2005 als volgt uit: Jong Oranje (spelers geboren na 1 januari 1983): Foppe de Haan (coach), Remy Reynierse (assistent).

Onder 21 (spelers geboren na 1 januari 1985): Foppe de Haan (eindverantwoordelijke bij WK 2005), Wim van Zwam (coach), Aron Winter (assistent).
Onder 19: Cor Pot (coach), Raymond Verheijen (assistent).
Onder 18: Wim Koevermans (coach), Marco Bout (assistent).
Onder 17: Ruud Kaiser (coach), Ruud Dokter (assistent).
Onder 16: Ruud Kaiser (coach), Peter van Dort (assistent).
Onder 15: Wim van Zwam (coach), Ton Seuntjens (assistent).