DENVER - Basketballer Michael Jordan heeft zijn rentree gemaakt. De 39-jarige vedette van Washington Wizards, die vanwege een knieoperatie twaalf weken buitenspel stond, speelde woensdagavond zestien minuten in het duel met Denver Nuggets. Washington won met 107-75.

Jordan scoorde in dat kwartier zeven punten. Zijn aanwezigheid had een positieve werking op de hele ploeg. Washington verpletterde Denver in eigen stadion. De formatie van Jordan staat in de Eastern Conference twee winstpartijen achter op Charlotte Hornets en Indiana Pacers. Die laatste teams staan op een positie die recht geeft op deelname aan de playoffs.

Knieoperatie

Jordan onderging op 27 februari een knieoperatie wegens een beschadiging van de meniscus. Aanvankelijk was de verwachting dat hij pas zondag, tijdens de ontmoeting met Toronto Raptors, zijn comeback zou maken. Het herstel verliep beter dan verwacht. Toen zich tijdens de voorbereiding op het duel met Denver geen problemen voordeden, kon 'Air' Jordan in de slotfase van de eerste periode zijn rentree maken.