MILAAN - Internazionale is zondag een stuk dichter bij de voorronde van de Champions League gekomen. In de Italiaanse competitie won de ploeg thuis met 1-0 van Parma. De Braziliaan Adriano maakte de enige treffer.

Concurrent Lazio Roma verloor uit bij Brescia (2-1). Inter staat met nog één speelronde te gaan vierde, een plaats die goed is voor de voorronde van het bekertoernooi. Lazio zakte naar de zesde plaats. Roberto Baggio sierde zijn laatste duel voor de fans van Brescia op met een doelpunt. Baggio, ooit verkozen tot beste speler van Europa, beëindigt na dit seizoen zijn voetballoopbaan.

AC Milan, de landskampioen, bleek bij Reggina niet geheel gemotiveerd en verloor met 2-1. Dat gebeurde de nieuwe club van Jaap Stam overigens pas voor de tweede keer in dit seizoen. Reggina verzekerde zich door de verrassende zege op Milan van lijfsbehoud in de Serie A. Modena, Empoli en Perugia strijden volgende week alledrie voor de begeerde vijftiende plek, de laatste plaats die behoud in de Serie A garandeert.