EINDHOVEN - De overgang van Mark van Bommel naar Schalke 04is voorlopig van de baan. Manager Assauer van de Duitse clubbereikte maandag tijdens een gesprek met zijn Eindhovense collegaVan Raaij geen overeenstemming over de transfersom.

PSV vraagt naar verluidt zo'n 6 miljoen euro voor de aanvoerderdie tot de zomer van 2005 bij de bijna onttroonde landskampioenonder contract staat. Het verschil tussen vraag en aanbod ligtvolgens zaakwaarnemer Rob Jansen van Van Bommel te ver uit elkaar."Je weet nooit wat er gebeurt, maar deze transfer is voorlopig vande baan."

Prettig samenzijn

Van Bommel praatte zondagavond met Assauer. De middenveldersprak over een prettig samenzijn, maar bereikte ook geenovereenstemming met de Duitse club. Van Bommel verklaarde eerderdat hij een heel goed gevoel bij Schalke had.

Aston Villa en Tottenham Hotspur meldden zich eerder voor demiddenvelder. Volgens zaakwaarnemer Jansen heeft sinds vorige weekook een buitenlandse topclub interesse in Van Bommel. "Maar metdeze naam komen we nog niet naar buiten."