AMSTERDAM - Electronicafabrikant Trust is officeel sponsor van het Jordan f1-team. Dit meldt Trust in een persbericht vrijdag. Gedurende het seizoen 2004 zal Trust herkenbaar op de EJ-14 te vinden zijn, met het logo op de spiegels en op de voorvleugels van de auto's.

"Onze ervaringen met de Formule 1 in 2003 waren ontzettend positief voor het bedrijf en daarom willen wij doorgaan in de autosport. Trust zal wederom het maximale resultaat uit deze sponsoring halen in de vorm van bijvoorbeeld promotionele acties op Europees niveau", aldus Michel Perridon, CEO van Trust.

Met de verbintenis is de relatie tussen Perridon en Jordan hersteld. Het tweetal ging eerder dit jaar na mislukte contractbesprekingen over Verstappen boos uit elkaar. "Nu kunnen er toch weer mooie dingen gebeuren'', aldus Perridon. "Meer zeg ik niet, want er is al zoveel gezegd."

Tijdens de laatste contractbesprekingen is het management van Nederlandse coureur Jos Verstappen aanwezig geweest en de uiteindelijke beslissing van Trust om het team van Eddie Jordan te sponsoren is in goed overleg met hen genomen. Momenteel wordt met het Team gesproken over de mogelijkheden voor Jos Verstappen in de Formule 1.

Bij Jordan staan nu de coureurs Nick Heidfeld en Giorgio Pantano onder contract. Woordvoerder Helen Temple van de Britse renstal verklaarde echter eerder deze week nog dat de kansen op een terugkeer van Verstappen in de formule 1 nihil waren.