EINDHOVEN - De overgang van Robin van Persie naar PSV komtsteeds dichterbij. Voorzitter Harry van Raaij van de Eindhovenseclub voerde dinsdag voor de vijfde keer binnen twee dagen eengesprek met de zaakwaarnemer van de aanvaller van Feyenoord. Toteen overeenstemming tussen PSV en Van Persie kwam het nog niet.Beide partijen spraken wel over een goed en zinvol gesprek.

De bedoeling is dat PSV en Van Persie nog deze week verderonderhandelen. Daarna moet de Eindhovense club nog met Feyenoordtot een akkoord komen. De Rotterdamse club vraagt naar verluidtongeveer 3 miljoen euro voor Van Persie. Feyenoord wil daarnaastmee delen in de winst die PSV mogelijk maakt bij een eventuelelatere verkoop van het talent.

PSV is voor Van Persie op dit moment de enige serieuze optie. Deaanvaller weet dat Sevilla ook interesse in hem heeft.Afgevaardigden van de Spaanse club verblijven op dit moment zelfsin Nederland. Met Van Persie hebben ze echter niet gesproken.

Bestuursleden van Schalke 04 vertelden dinsdag tegen Duitsejournalisten dat ze behalve voor Mark van Bommel ook belangstellingvoor Van Persie hebben. Schalke 04 heeft zich echter nog niet bijde aanvaller van Feyenoord gemeld.