HOOFDDORP - Mario Balotelli heeft zijn debuut voor AC Milan extra glans gegeven door de 'Rossoneri' hoogstpersoonlijk naar de winst op Udinese te schieten: 2-1.

Op bezoek bij middenmoter Chievo zegevierde de ploeg uit Turijn met 2-1. Bij rust leidde de koploper, waar aanwinst Nicolas Anelka negentig minuten op de bank zat, al met 2-0.

Alessandro Matri en Stephan Lichtsteiner verzorgden de doelpuntenproductie. Na rust deed de Fransman Cyril Thereau namens Chievo wat terug, maar de drie punten kwamen niet meer in gevaar voor Juventus.

Door de zege heeft de titelverdediger in Italië weer drie punten voorsprong op nummer twee Napoli, dat zaterdag in eigen huis al met 2-0 te sterk was voor Catania.

Internazionale

Internazionale ging met 3-1 onderuit bij Siena. Antonio Cassano zorgde halverwege de eerste helft nog voor de gelijkmaker nadat Innocent Emeghara de thuisploeg op voorsprong had gezet.

Alessio Sestua maakte vlak na Cassano's goal de 2-1 en tien minuten na rust benutte Alessandro Rosina een strafschop voor de 3-1.

Inter staat vierde, op drie punten van Lazio Roma. De club uit de hoofdstad verloor zondag met 3-2 bij Genoa, dat in de blessuretijd toesloeg via Marco Rigoni.