SAN ANTONIO - San Antonio Spurs heeft zaterdagavond zijn tiende opeenvolgende zege geboekt in de NBA. Tegen Washington Wizards werd het 96-86 in het voordeel van de koploper van de Western Conference.

Tony Parker was met negentien punten en twaalf assists de grote man bij de Spurs, die Tim Duncan geblesseerd zagen uitvallen. Het is nog onduidelijk hoe de All-Star er aan toe is.
Oklahoma City Thunder ging verrassend onderuit bij Cleveland Cavaliers: 115-110. Cleveland, dat in de Eastern Conference in de onderste regionen verkeert, kwam in het laatste kwart dankzij Kyrie Irving langszij.

Met 35 punten werd hij ook topscorer in het duel tegen de nummer twee van de westelijke competitie.

New York Knicks

New York Knicks overklaste in eigen huis Sacramento Kings: 120-81. De Knicks produceerde in het tweede en derde kwart een totaal van 72 punten, tegenover dertig voor Sacramento.

Amar'e Stoudemire en J.R. Smith deden met respectievelijk 21 en 25 punten goede zaken voor de thuisploeg. Door de vierde overwinning op rij blijven de Knicks tweede in de oostelijke competitie.

Chicago Bulls

Chicago Bulls versloeg Atlanta Hawks simpel met 93-76. Luol Deng was met 25 punten, veertien rebounds en vijf assists uiterst productief voor de nummer drie van de Eastern Conference. Atlanta blijft zesde.