EINDHOVEN - Newcastle United kan donderdag tegen PSV in desterkst mogelijke opstelling beginnen. Coach Bobby Robson heeft eencompleet fitte selectie tot zijn beschikking voor hetkwartfinaleduel in de Uefa Beker. Ook Andy O'Brien en JermaineJenas, die afgelopen weekeinde nog ontbraken in decompetitiewedstrijd tegen Everton, hebben zich weer bij de selectiegevoegd.

Robson bevindt zich in Engeland in een vergelijkbare positie alsPSV in Nederland. De Engelse club strijdt in de Premier League omeen plaats die recht geeft op de voorronde van de Champions League.Het elftal staat op dit moment vijfde en komt nog een punt tekortom als vierde te eindigen; de plaats die in Engeland recht geeft opChampions League-voetbal.

Vertrouwen

Robson zei zich woensdag geheel op zijn gemak te voelen bij zijnterugkeer in Eindhoven. De trainer was in het verleden drie jaaractief als coach bij PSV. "Ik heb hier drie fantastische jarengehad", zei de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aanhet UEFA-beker-treffen. "Maar ik wil hier wel winnen. Ik heb daarook alle vertrouwen in, want we hebben tot nu toe in alleuitwedstrijden in Europees verband gescoord."

De inmiddels 71-jarige coach denkt nog niet aan stoppen. Zelfsniet als zijn vrouw hem daarom verzoekt. "Ik ben getrouwd met hetvoetbal en ga vreemd met mijn vrouw", aldus de aimabele Brit."Pas als ik stop met het voetbal, komt zij op de eerste plaats."