'Sheryl Crow wist van dopinggebruik Armstrong'

LOS ANGELES - Sheryl Crow lijkt te worden meegesleurd in de val van haar ex Lance Armstrong. Betsy Andreu, die door velen wordt gezien als degene die de val van de Texaan heeft ingezet, deed tegenover de Daily Mail een boekje open over de zangeres.

Betsy is de echtgenote van Frankie Andreu. Hij maakte jarenlang deel uit van de US Postal-ploeg van Armstrong en is een van de belangrijke getuigen in het onthullende onderzoek van antidopingbureau USADA.

Zijn vrouw voerde jarenlang een verbale strijd met Armstrong.

Betsy noemt het "ziek en gewetenloos" dat Crow Armstrong niet heeft aangegeven voor zijn valsspelerij.

"Ze was zijn verloofde. Ze wist absoluut dat Lance doping gebruikte. Ze had andere mensen kunnen helpen." Volgens Betsy stond Sheryl aan de zijde van Lance 'toen hij mensen probeerde kapot te maken'. "En ze zei niks. Dat is gewetenloos."

Spijtig

Crow zei dinsdag nog in een interview met Entertainment Tonight dat ze het spijtig vond voor Lance dat hij zijn Tour-titels kwijt is.

"Ik vind het naar voor zijn familie en ik voelde me een beetje zoals de rest van Amerika. Hij is een held waar we naar gekeken hebben en die we hebben bewonderd." Ze bevestigde noch ontkende dat ze van zijn dopinggebruik af wist.

NUwerk

Tip de redactie