RIJSWIJK - Bayern München kan woensdag in de Champions League goede zaken doen. De ploeg van trainer Jupp Heynckes treft in eigen stadion het Franse OSC Lille en kan in groep F op negen punten komen. 

Bij Bayern keert Arjen Robben weer terug in de basis na blessureleed. De andere wedstrijd in de groep gaat tussen Valencia en BATE Borisov, zij hebben beide zes punten.

In groep H lonkt bij het duel tussen Sporting Braga en Manchester United een basisplaats voor Alexander Büttner. United kan zich bij winst al plaatsen voor de laatste zestien.

Manager Alex Ferguson heeft uiteraard ook Robin van Persie meegenomen naar Portugal.

In groep G kan ook Barcelona zich mogelijk al plaatsen. Dan moet er in Schotland van Celtic worden gewonnen. Björn Kuipers is bij dat duel de arbiter.

De Zeeuw

Het Spartak Moskou van Demy de Zeeuw gaat in dezelfde groep op jacht naar een zege bij Benfica. Daar staat Ola John onder contract.

Chelsea moet in groep E winnen om in de race te blijven. De titelhouder speelt thuis tegen koploper Sjachtar Donetsk. Juventus, dat drie keer gelijk speelde, neemt het op tegen het Nordsjaelland van Joshua John.