BARCELONA - Real Madrid heeft woensdagavond in het OlympischStadion van Barcelona de Spaanse bekerfinale verloren van RealZaragoza. Galletti schoot de underdog in de 11e minuut van deverlenging naar de winst met 3-2.

Na de reguliere speeltijd stond het 2-2 door doelpunten vanBeckham (23e minuut) en Roberto Carlos (48e) voor Madrid en Dani(29e) en Villa (44e, strafschop) voor Zaragoza. Cani van Zaragozaen Guti van Madrid kregen de rode kaart, waardoor beide ploegen deextra tijd met tien man moesten spelen.

Lazio Roma

Lazio Roma heeft woensdag de eerste wedstrijd van deItaliaanse bekerfinale tegen Juventus met 2-0 gewonnen. Fiorescoorde zowel in de 59e als de 80e minuut. De return van debekerfinale in Italië is op 12 mei in Turijn.

Alemannia Aachen

Alemannia Aachen plaatste zich voor de Duitse bekerfinale. De clubuit de tweede Bundesliga versloeg woensdagavond BorussiaMönchengladbach met 1-0. Middenvelder Ivica Grlic maakte hetdoelpunt.

Van de drie Nederlanders die Alemannia in dienst heeft, speelde alleen Meijer tegen Borussia, dat deNederlander Van Lent in de basis had staan. Meijer kreeg een gelekaart.

Met het bereiken van de bekerfinale kan Alemannia zich ook gaanverheugen op deelname aan het toernooi om de UEFA-beker, wantfinaletegenstander Werder Bremen is favoriet voor de Duitse titelen heeft nu al vrijwel zeker deelname aan de Champions Leagueveiliggesteld.

Fenerbahce

Een doelpunt van Pierre van Hooijdonk wasonvoldoende om Fenerbahce in de finale van het Turkse bekertoernooite brengen. Zijn club verloor woensdagavond met 2-4 vanGenclerbirligi.

Fenerbahce kwam voor 58.000 toeschouwers met 0-2 achter. In dee minuut scoorde Tuncai tegen. Tandogam maakte 1-3. Toen VanHooijdonk in de 85e minuut de achterstand verkleinde leek nog ietsmogelijk. In de 90e minuut scoorde Mustafa 2-4.Genclerbirligi treft in de finale van de Turkse bekerTrabzonspor, dat met 2-0 van Istanbulspor won.