HOOFDDORP - Wesley Sneijder heeft de fans van Internazionale maandag verzekerd dat hij geen ruzie heeft met coach Andrea Stramaccioni.

De aanvoerder van Oranje beende zondag meteen woedend de spelerstunnel in nadat hij halverwege de tweede helft tegen Torino werd gewisseld.

Inter won het uitduel met 2-0 dankzij doelpunten van Diego Milito en Antonio Cassano, die Sneijder in de 66ste minuut verving.

“Geweldige zege gisteren. Ik was een beetje boos omdat ik alles wil spelen, niet door een probleem met de coach. Ik weet dat er nog veel duels zijn waarin ik kan spelen”, twitterde Sneijder maandag.

Moratti

Stramaccioni kon wel leven met de woede van zijn spelmaker. "Het is een normale reactie, hij wil elke wedstrijd afmaken. Sneijder is een belangrijke speler, maar hij had twee wedstrijden op rij gespeeld en internationaal veel minuten gemaakt."

"Het was een goede periode van Torino, dus ik wilde een signaal afgeven door een echte aanvaller in te brengen. We zijn een team dat goed in elkaar zit en goed samenwerkt. We willen dingen bereiken, maar op het veld moeten we onze voeten laten spreken.

Voorzitter Massimo Moratti toonde zich zelfs tevreden met de woede van Sneijder. “Ik maak me er absoluut geen zorgen om. Ik vind het zelfs goed als hij geïrriteerd is, dat betekent dat hij graag wil spelen.”

“Ik denk niet dat het op de lange termijn gevolgen heeft voor zijn relatie met de coach. Die weet wat hij doet en de spelers zijn scherp.”