NOORDWIJK - Het Nederlands elftal heeft donderdag met een voltallige selectie de laatste training voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije afgewerkt.

Bondscoach Louis van Gaal heeft 23 spelers tot zijn beschikking.

De opstelling wilde hij een dag eerder op de persconferentie nog niet prijsgeven, ook uit de training van donderdag viel geen basiselftal op te maken.

Oranje stond in Katwijk ruim een uur op het veld van Quick Boys, waarin het zich beperkte tot wat loop- en afwerkoefeningen. Van Gaal liet zijn selectie geen partijspel doen.

Het is vooral de vraag wie Van Gaal op het middenveld koppelt aan aanvoerder Wesley Sneijder. Jordy Clasie, Leroy Fer, Kevin Strootman en Urby Emanuelson komen in aanmerking voor de overige twee posities.

Verdediging

In de verdediging is het afwachten of 'oudgedienden' Joris Mathijsen en John Heitinga hun posities behouden. Jetro Willems lijkt een zekerheidje als linksback. Rechtsachterin kiest Van Gaal tussen Ricardo van Rhijn, die daar tijdens de 4-2 nederlaag tegen België vorige maand debuteerde, en nieuweling Darryl Janmaat.

In de aanval staan Klaas-Jan Huntelaar en Arjen Robben zo goed als zeker aan de aftrap. Op rechts start mogelijk opnieuw Luciano Narsingh, die bij PSV momenteel bankzitter is. Dirk Kuijt en Robin van Persie zijn ook opties voor de positie rechts voorin. Laatstgenoemde wil Van Gaal echter in eerste instantie alleen als centrumspits gebruiken.

De wedstrijd in de Amsterdam Arena begint vrijdag om 20.30 uur.