NYON - Besiktas heeft woensdag van de UEFA een boete van.000 euro gekregen. De straf werd de Turkse club opgelegd voorhet wangedrag van de eigen aanhang in de thuiswedstrijd inGelsenkirchen in de Champions League tegen Chelsea (0-2). Het duelwas naar Duitsland verplaatst na de bomaanslagen in Istanbul.

Bayern moet 30.000 euro overmaken naar de UEFA in Nyon voor deoverschrijding van de reclameregels in de thuiswedstrijd tegenCeltic (2-1). Olympique Marseille is ook 30.000 euro kwijt wegenshet gooien van vuurwerk tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid(1-2).

Vieri

Aanvaller Vieri van Inter Milan werd voor een duel gestraft voorzijn rode kaart in de wedstrijd tegen Sochaux. Vieri mist daardoordonderdag de thuiswedstrijd tegen Benfica in de achtste finales vanhet UEFA-bekertoernooi.

Afanoe van Girondins Bordeaux werd voordrie wedstrijden geschorst voor zijn wangedrag na zijn rode kaartin de wedstrijd tegen Grodzisk (4-1). Afanoe mist beide wedstrijdentegen Club Brugge en eventueel ook het eerste duel uit dekwartfinales.