EINDHOVEN - Bij PSV krijgt tegen FK Zeta een groot aantal bankzitters de kans om het vanaf het begin te laten zien. De Eindhovenaren wonnen vorige week in Montenegro met 5-0 waardoor de return in de laatste voorronde van de Europa League in het Philips Stadion een formaliteit is. 

Boy Waterman verdedigt het doel, Przemyslaw Tyton begint op de bank. De achterhoede bestaat uit Stanislav Manolev, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Timothy Derijck en Jetro Willems.

Op het middenveld krijgen Orlando Engelaar, Peter van Ooijen en Georginio Wijnaldum de kans. Luciano Narsingh, Tim Matavz en Memphis Depay vormen de voorhoede.

Trainer Dick Advocaat kon verder al melden dat de jonge Oostenrijker Marcel Ritzmaier speelminuten zal krijgen in de tweede helft.

Geen slecht elftal

“Het ligt dichtbij elkaar in deze selectie”, verklaarde Advocaat zijn keuze. “Op een gegeven moment maak je als trainer een keuze maar dit is een mooie gelegenheid om deze jongens weer de kans te geven.”

“Uiteindelijk kun je ook geen kampioen worden met elf man, je hebt er twintig nodig. En het elftal dat er morgen staat is zeker geen slecht elftal. Ik verwacht weer zo’n uitslag als vorige week.”