HOOFDDORP - Oussama Assaidi wil nog altijd naar Ajax. De vleugelspeler van sc Heerenveen spreekt tegen dat zijn transfer is afgeketst nu er nog geen akkoord is over het salaris dat hij in Amsterdam moet gaan verdienen.

Assaidi liet afgelopen weekeinde weten dat hij een beter salarisvoorstel verwacht van Ajax, dat er met sc Heerenveen al uit is over de transfersom.

Assaidi zou meer dan het drievoudige willen verdienen dan wat hij bij Heerenveen ontvangt.

''Echt onzinverhalen'', zegt Assaidi woensdag in het AD. ''Ik hoorde ergens dat ik 1,6 miljoen euro zou willen verdienen. Echt niet waar. Als ik voor het geld had gekozen, was ik wel naar het buitenland gegaan.''

Assaidi, die vandaag 24 jaar wordt, bedankte al voor een overgang naar het geïnteresseerde Galatasaray en Spartak Moskou.

Raiola

Opvallend genoeg gaf de zaakwaarnemer van Assaidi, Mino Raiola, maandag nog aan dat een overstap naar het buitenland wél een optie is voor de Marokkaan.

''Ik wil niet naar het buitenland, maar bij mijn familie in Amsterdam blijven'', spreekt de speler zijn belangenbehartiger tegen.

''Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn wens om voor Ajax te voetballen en nog steeds hoop ik dat het doorgaat. We zijn nog steeds in gesprek, de transfer is zeker nog niet afgeketst.''