MADRID - Ronaldo heeft zijn contract bij Real Madrid met tweejaar verlengd. De Braziliaanse aanvaller is nu tot aan de zomer van verbonden aan de ''Koninklijke'' uit de Spaanse hoofdstad.

Ronaldo kwam in 2002 over van het Italiaanse Internazionale.Daarmee was een transfersom van 45 miljoen euro gemoeid. Het betrofeen vierjarig contract met een optie voor nog een seizoen. RealMadrid maakte dinsdag bekend dat beide partijen akkoord waren overcontractverlenging met twee jaar. Ronaldo (27) is momenteeltopscorer in de Primera Division.

Afsluiten

''Vanaf het moment dat Real liet weten mijn contract te willenverlengen, heb ik nooit getwijfeld'', zei Ronaldo dinsdag. ''Tussennu en 2008 heb ik genoeg tijd om na te denken, maar ik ga er vanuitdat ik hier mijn loopbaan afsluit.''

Ronaldo was de afgelopen weken in verband gebracht met clubs uitEngeland terwijl in de media ook een terugkeer naar Italië nietwerd uitgesloten. ''Interesse van andere clubs doet me altijd goed,maar ik voetbal bij de beste club van de wereld, met de bestespelers.''

Sterspeler

Twee weken geleden liet de Franse sterspeler Zinedine Zidanezijn contract bij Real al openbreken. Ook de Spanjaarden Raúl, Gutien Salgado werden inmiddels voor langere tijd vastgelegd. ''Wewillen deze ploeg nog jaren bij elkaar houden'', legde directeur enoud-speler Butragueno de strategie van zijn club uit.