HOOFDDORP - Feyenoord kan de komst van Luc Castaignos uit het hoofd zetten. Internazionale wil de spits alleen verhuren aan een club in Italië of anders verkopen en de Rotterdammers kunnen niet aan de transfersom voldoen.

Castaignos wilde graag verhuurd worden aan Feyenoord, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en twee seizoenen geleden doorbrak. Inter wil echter niet meewerken aan een verhuur en hoopt Castaignos te verkopen.

''Ik had graag op huurbasis naar Feyenoord gegaan'', zegt de negentienjarige spits tegenover Sky Italia. Het is jammer dat ik de club niet kan helpen.''

''Van Inter mag ik alleen verhuurd worden aan een andere club uit de Serie A, maar in Italië wil ik alleen voor Inter spelen. Nu moet ik dus vertrekken. Inter zal mij helpen bij een transfer.''

''Ik kan niet ontkennen dat ik verdrietig ben, maar zo zit de voetballerij in elkaar'', aldus de negentienjarige Castaignos. De aanvaller kwam afgelopen seizoen maar zes keer in actie voor Internazionale en scoorde eenmaal.