Nalbandian gediskwalificeerd na verwonden lijnrechter

LONDEN - De Kroaat Marin Cilic heeft zondag op bizarre wijze het grastoernooi van Queen's op zijn naam geschreven.

De Zuid-Amerikaan ontplofte van woede nadat hij zijn servicegame had verloren en trapte keihard een reclamebord doormidden.

Bij die actie liep een lijnrechter echter een snee op in zijn been, waarna de scheidsrechter hem uiteindelijk van de baan stuurde.

Nalbandian had de eerste set nog met 7-6 gewonnen en keek in het tweede bedrijf tegen een 4-3-achterstand aan.

Ongeluk

''David voelt zich verschrikkelijk, want dit was puur een ongeluk'', reageerde de toernooidirecteur.

''Het is voor iedereen teleurstellend om op deze manier het toernooi te moeten beëindigen, maar we moeten de regels volgen. Die lijnrechter heeft zich flink bezeerd. Er was daarom ook geen andere keuze om David te diskwalificeren.''

Bekijk beelden van het incident

Transfercarrousel Formule 1

Transfercarrousel Formule 1
Welke coureur rijdt waar in 2019? En wie zijn in beeld voor welk stoeltje in de koningsklasse?
Tip de redactie