Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Denis Surez

Feyenoord volgt Spaans talent Denis Suárez

ROTTERDAM – Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord is onder de indruk van de Spaanse spelmaker Denis Suárez (18) van Manchester City.
Door NUsport/Sander van Hal

Hij zal echter pas proberen om de jeugdinternational van de Engelse topclub te huren als hij er niet in slaagt om Otman Bakkal of Lex Immers vast te leggen.

Van Geel zag Suárez laatst aan het werk in een wedstrijd van het tweede van City tegen het tweede van KV Mechelen, waarna hij met directeur Brian Marwood van de Engelsen sprak over de mogelijkheid om de speler van Spanje onder-19 komend seizoen te huren.

“Maar we leggen liever een nummer tien voor langere tijd vast”, stelt Van Geel.

Maandag praat de technisch directeur met Otman Bakkals zaakwaarnemer Rodger Linse, in de hoop dat de afgelopen seizoen van PSV gehuurde aanvallende middenvelder openstaat voor het tekenen van een meerjarig contract bij Feyenoord.

ADO Den Haag

Binnenkort praat Van Geel met ADO Den Haag over een transfer van middenvelder Lex Immers, die zelf dolgraag naar Feyenoord wil komen.

Als Bakkal blijft, komt Immers niet. Komt Immers, dan blijft Bakkal niet. In het salarisbudget van Feyenoord voor komend seizoen is nog maar ruimte voor twee nieuwe spelers en de club zoekt ook nog een spits.

Voor die positie is Immers niet in beeld.


Lees meer over:

FeyenoordLex Immersotman bakkal

Aanbevolen artikelen