EINDHOVEN - PSV verwacht zaterdag duidelijkheid te verschaffen over de toekomst van Guus Hiddink in Eindhoven. De huidige trainer sprak donderdag met voorzitter Harry van Raaij en voorzitter Jan Timmer van de raad van commissarissen. Zaterdagochtend praten de partijen opnieuw met elkaar, waarna een besluit valt.

"We hebben een goed gesprek gehad", zei Hiddink donderdagavond tegenover Omroep Brabant en Langs de Lijn (NOS). "We hebben afgesproken zaterdag heel veel duidelijkheid te gaan geven. We hebben even stil gestaan bij het verleden, het heden en de toekomst. We willen het beste voor de club en onszelf. Of ik bij de club blijf werken? Laat ik het zo zeggen: Ik werk graag hier."

Van Raaij sprak donderdag eveneens van een goed tussentijds gesprek. Het lijkt erop dat er sprake is van verzoening. "We hebben uitgebreid van gedachten gewisseld." Timmer wilde er niet inhoudelijk op ingaan, maar zei wel dat het tijd is dat er een oplossing komt. "We moeten deze zaak niet langer laten lopen."

Van Raaij en Timmer botsten recentelijk met elkaar over een contract voor Hiddink als technisch directeur en trainer. Van Raaij was het met Hiddink eens over een driejarig contract, maar de raad van commissarissen wilde de mogelijkheid hebben om de verbintenis na een jaar zonder financiële gevolgen te kunnen ontbinden. Daarna werd het onzeker of Hiddink en Van Raaij het seizoen in Eindhoven nog wel zouden afmaken.