Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Otman Bakkal

Koeman uit kritiek op Bakkal en Leerdam

AMSTERDAM - Ronald Koeman is allerminst tevreden over het spel van Otman Bakkal en Kelvin Leerdam.
Door NUsport

De Feyenoord-coach zag zijn ploeg zondag met 1-0 winnen van FC Groningen, maar blijft kritisch kijken naar zijn spelers.

Onder meer de van PSV gehuurde middenvelder kon zijn trainer niet bekoren. "Otman kan en moet beter", zegt de trainer dan ook in gesprek met het AD.

Ook Leerdam, die in de tweede helft plaats moest maken voor Kamohelo Mokotjo, moest het ontgelden. Koeman verwijt de jongeling dat zijn spel al weken te laks is.

El Ahmadi en Clasie

Toch zijn er volgens de oefenmeester ook positieve uitschieters bij de Rotterdammers. Karim El Ahmadi, die voor de komst van Koeman op een zijspoor belandde, wordt geprezen.

"Karim heeft rust in zijn spel en zet op de juiste momenten druk naar voren. Hij gaat de duels aan, dat ziet hij goed. Wij zijn heel blij dat hij voorlopig nog voor Feyenoord speelt", zegt Koeman.

Ook Jordy Clasie, kompaan van El Ahmadi op het middenveld, staat er goed op. "Samen met Karim is hij heel belangrijk voor dit elftal. Clasie is niet alleen controlerend belangrijk, maar zondag ook als doelpuntenmaker."


Lees meer over:

FeyenoordRonald Koemanotman bakkalKelvin Leerdam

Aanbevolen artikelen