AMSTERDAM - Het zou voor PSV misschien wel het mooiste scenario zijn: Louis van Gaal en Mark van Bommel volgend seizoen allebei in Eindhoven.

Maar het lijkt uitgesloten dat de twee kemphanen, die bij Bayern München met elkaar in de clinch lagen, zich nog verenigen.

“Nee, dat gaat echt niet gebeuren”, zegt Van Bommels zaakwaarnemer Mino Raiola.

Hoe de toekomst van Van Bommel eruit ziet, kan Raiola op dit moment nog niet zeggen. “In april, mei beslist Mark wat hij gaat doen. Dan horen we wat AC Milan wil en kijkt Mark hoe hij er voorstaat.”

Familieman

Dat de middenvelder naar Eindhoven terugkeert, ook als Van Gaal niet komt, is dus zeker geen uitgemaakte zaak.

“We houden onze ogen en oren voor alles open”, zegt Raiola. “Maar Mark is een familieman in hart en nieren, het zou zomaar kunnen dat hij de familie weer bij elkaar wil brengen.”

De zaakwaarnemer zat zaterdag op de tribune bij AC Milan-Juventus (1-1). “Ik heb enorm genoten van Mark, hij heeft honderd goede passes gegeven en één bal ingeleverd.”

“Zowel de Milan als Juventus-supporters vonden hem de beste man van het veld. Ik weet zeker: bij Barcelona en Real Madrid kan hij ook nog makkelijk mee.”

Volgens de zaakwaarnemer is de 34-jarige international nog zo fit als een hoentje. “Het is een op en top prof, hij verzorgt zijn lichaam goed, het lijkt wel of hij nog 24 is.”