EINDHOVEN - Trainer Guus Hiddink beraadt zich pas na de uitwedstrijd van zondag bij Ajax over zijn toekomst bij PSV. Dat verklaarde hij zaterdag vlak voor de laatste training van de landskampioen voor de competitietopper in Amsterdam.

De toekomst van Hiddink bij PSV is sinds vrijdag onzeker geworden. De trainer bereikte met voorzitter Harry van Raaij overeenstemming over een driejarige verbintenis als hoofdtrainer en technisch directeur. De raad van commissarissen van de club keurde het contract af.

Het hoogste toezichtorgaan geeft Hiddink nog enkele dagen de tijd om alsnog akkoord te gaan met een overeenkomst die beide partijen jaarlijks zonder verplichtingen kunnen opzeggen.

Van Raaij twijfelt over aanblijven

Harry van Raaij weet niet of hij het seizoen als voorzitter van PSV afmaakt. De preses wil in de dagen na afloop van de wedstrijd zondag bij Ajax eerst een gesprek met de raad van commissarissen voeren. Daarna neemt hij een beslissing.

”Maar zoals ik me nu voel, moet ik nog wel heel veel liefde voor PSV voelen om door te gaan”, sprak hij zaterdag bij de laatste training van de landskampioen voor het duel in de Amsterdam ArenA.