EINDHOVEN - De besprekingen tussen Guus Hiddink en PSV lijkenin een impasse terecht te zijn gekomen. Voorzitter Harry van Raaijwilde het afgelopen weekeinde tot een definitief akkoord komen metde huidige trainer van de club, maar door ''een verschil vaninzicht'' staat er nog steeds geen handtekening onder de nieuweverbintenis van Hiddink.

De aftredende preses wil de coach graag vastleggen als nieuwevoorzitter van de directie van PSV. Afgelopen week spraken zowelVan Raaij als Hiddink de verwachting uit dat er snel een definitiefakkoord zou komen. Oorspronkelijk wilde de voorzitter afgelopendonderdag al een afrondend gesprek voeren, maar dat werd door dehevige sneeuwval uitgesteld. Ook maandagavond kwamen de partijenniet tot overeenstemming.

'Vervelend'

''Ik vind dat heel vervelend'', zei Van Raaij dinsdag. ''Maar ikverwacht niet dat we er deze week nog uit zullen komen. Op zijnvroegst pas na de wedstrijd tegen Ajax.'' Van Raaij wilde nietingaan op de reden van de impasse. Door de weifelende houding vanHiddink en PSV wordt ook het geduld van de overige leden van detechnische staf op de proef gesteld.

Assistent-trainer Erwin Koeman gaf afgelopen weekeinde al aandat hij verbaasd is dat hij nog steeds geen aanbieding heeft gehadvan de club. Zijn contract en dat van de andere assistent, FredRutten, loopt na dit seizoen af. Van Raaij: ''Ik vind het nietcorrect om met mensen te praten, zolang we nog geen duidelijkheidhebben over de nieuwe structuur. En er is nog een lange tijd tegaan tot volgend seizoen.''