DORDRECHT - Jos Verstappen en Jordan praten dinsdagmiddag opnieuw met elkaar over een rijderscontract in de Formule 1. De Nederlandse autocoureur kapte vorige week de onderhandelingen af, omdat hij zich niet kon vinden in het aanbod van de Britse racestal. Inmiddels zijn de twee partijen nader tot elkaar gekomen.

Raymond Vermeulen en Huub Rothengatter, die de belangen van Verstappen behartigen, voeren de besprekingen met de racestal. Hoofdsponsor Trust van Verstappen heeft alleen een marketingmanager meegestuurd. Eigenaar Michel Perridon, die tot nu toe alle onderhandelingen heeft gedaan, is thuisgebleven. "Dat leek me beter, gezien de situatie tot nu toe."

Perridon

De knieval van Perridon is opmerkelijk omdat hij in een eerder stadium Rothengatter passeerde als onderhandelaar en zelf probeerde een contract voor Verstappen te regelen. "Ik durf ook geen voorspelling meer te doen of het nu wel lukt. Ik heb de laatste tijd genoeg gezegd. Ik moet heel erg wennen aan de manier waarop het gaat in de Formule 1. Ik hoop dat ze er nu zonder mij wel uitkomen", aldus Perridon.