AMSTERDAM - David Beckham ontkent dat hij heeft gesproken met Paris Saint-Germain over een eventuele overstap naar de koploper van de Franse Ligue 1.

Dat zegt de Engelsman tegenover Sky Sports. Beckham werd zondag kampioen in de Amerikaanse MLS met zijn huidige ploeg LA Galaxy.

De rechtspoot werd meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar het Europese toneel, waarbij vooral het steenrijke Paris SG een belangrijke gegadigde lijkt.

Beckham zegt echter zijn opties open te willen te houden. Zijn verbintenis met LA Galaxy loopt af en hij heeft aanbiedingen van over de hele wereld op zak.

Galaxy wil de voormalige superster van Manchester United graag in Los Angeles houden, terwijl er ook vanuit de Engelse Premier League interesse is in de diensten van de 115-voudig international.

Nog geen gesprek

Beckham zegt dat hij nog moet spreken met PSG-trainer Leonardo, die zijn trainer was in de periode dat hij door LA Galaxy werd uitgeleend aan AC Milan.

"Ik heb nog niet met Leonardo gesproken. Hij heeft me een bericht gestuurd na het behalen van de MLS-titel, maar ik heb het nog niet met hem gehad over een transfer naar PSG", zei Beckham.

Alleen voor United

De geboren Londenaar liet tevens weten dat hij in de Premier League alleen wil spelen voor Manchester United, waarmee hij een mogelijke overstap naar Tottenham Hotspur of Queens Park Rangers min of meer uitsluit.

"Als ik praat over spelen in Engeland, heb ik altijd gezegd dat het vreemd zou voelen als dat voor een andere ploeg dan United zou zijn", benadrukte de inmiddels 36-jarige Beckham, die tussen 1993 en 2003 266 wedstrijden speelde voor de regerend landskampioen.

"Het is de club waar ik als jonge jongen altijd voor wilde spelen. Ik zou mijn loopbaan daar ook het liefste afsluiten", liet hij weten. "Ik ben natuurlijk vertrokken naar Real Madrid, maar ik blijf een United-fan. Dus ik denk niet dat ik voor een andere club zou kunnen spelen. Maar wie weet."