Dinsdag 4 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Antonio Cassano, AC Milan

'Cassano heeft beroerte gehad'

MILAAN  - Antonio Cassano van AC Milan heeft volgens het Italiaanse persbureau Ansa zaterdag een beroerte gehad. 
Door ANP

De spits werd in de vroege ochtenduren van zondag opgenomen in het ziekenhuis met mysterieuze klachten. Hij kon amper spreken en bewegen.

Cassano viel zaterdagavond in tijdens de competitiewedstrijd bij AS Roma. Hij speelde twintig minuten in het duel dat door Milan met 3-2 werd gewonnen.

Betrouwbaar

AC Milan wilde maandag niet reageren op de berichten, Ansa liet weten zich te beroepen op informatie van betrouwbare instanties.

Cassano verblijft in het Policlino-ziekenhuis in Milaan, waar hij uiteindelijk op de afdeling neurologie belandde.

Verbeterd

Volgens Milan is zijn situatie verbeterd. De club verklaarde pas naar buiten te treden als de onderzoeken zijn afgelopen.

Milan speelt dinsdag voor de Champions League in Wit-Rusland tegen BATE Borisov. Trainer Massimiliano Allegri verklaarde maandag in Minsk dat zijn team er alles aan zal doen om voor Cassano te winnen.

Bedroefd

''We spelen voor Antonio. Het menselijke aspect telt nu meer dan het sportieve element. We zijn bedroefd'', gaf Allegri na de training aan.

''Als wij en Barcelona winnen, zijn we zeker van de volgende ronde en kunnen we met Barcelona strijden om de groepszege. Het is dus een belangrijke wedstrijd.''


Lees meer over:

AC Milan

Aanbevolen artikelen