Dinsdag 4 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Miralem Sulejmani

Sulejmani sluit weer aan bij Ajax

AMSTERDAM - Miralem Sulejmani kan woensdagavond met Ajax in de Champions League tegen Dinamo Zagreb spelen. 
Door ANP

De aanvaller uit Servië is maandag weer aangesloten bij de groepstraining. Hij miste de afgelopen week beide duels met Roda JC wegens een liesblessure.

Ook Gregory van der Wiel start waarschijnlijk weer tegen Dinamo Zagreb. De rechtsback ontbrak de afgelopen week in de basisformatie wegens lichte buikklachten. Hij keert ook terug omdat Ajax niet met drie maar vier verdedigers aan de thuiswedstrijd tegen de Kroaten begint.

Overwintering

De kampioen van Nederland overwintert in Europa als het Dinamo Zagreb, evenals twee weken geleden, verslaat.

Ajax is in dat geval minimaal zeker van de derde plaats in de poule, die recht geeft op een ticket voor de Europa League. De beste twee van de groep bekeren verder in de Champions League. Ajax staat op dit moment in punten gelijk met Olympique Lyon, dat woensdag fiere koploper Real Madrid ontvangt. Hekkensluiter Dinamo Zagreb is nog zonder punten.

Bijna uitverkocht

De Amsterdammers gaan in de volgende speelronde van de koningsklasse van het miljoenenbal op bezoek bij Olympique Lyon en sluiten vervolgens af met een thuiswedstrijd tegen Real Madrid.

Ajax ontvangt Dinamo Zagreb waarschijnlijk in een uitverkochte ArenA. De club had maandagmiddag ruim 48.000 kaarten voor het duel verkocht.


Lees meer over:

Ajax

Aanbevolen artikelen