AMSTERDAM - Hoewel de voorkeur van Eljero Elia uitging naar de Premier League, lijkt de rappe vleugelaanvaller zijn carrière voort te gaan zetten in de Serie A.

Zijn huidige club HSV heeft overeenstemming bereikt met Juventus, meldt De Telegraaf. De speler moet nog wel zelf zien rond te komen met de Italiaanse club.

De zaakwaarnemer van Elia houdt nog wel een slag om de arm. "We gaan er proberen uit te komen, maar niet tegen elke prijs", laat Klaus Vink in de krant optekenen.

Elia stuurt al langer aan op een vertrek uit Hamburg. De aanvaller is momenteel in Noordwijk waar hij zich met Oranje voorbereidt op de EK-kwalificatieduels tegen San Marino en Finland.

Chadli

Ook Nacer Chadli lijkt daags voor het sluiten van de transfermarkt een overgang naar de Premier League uit zijn hoofd te kunnen zetten. Fulham was geïnteresseerd in de dienst van de vleugelaanvaller.

Het lijkt er echter op dat de club van trainer Martin Jol afhaakt vanwege de fysieke problemen van de Belgische international. De Engelse club zou een bedrag van tien miljoen euro over hebben voor de speler die vorig jaar doorbrak bij FC Twente.

Lees het laatste transfernieuws op NUsport