NEW HAVEN - De Deense tennisster Caroline Wozniacki heeft zaterdag met haar toernooizege in New Haven duidelijk gemaakt dat ze klaar is voor de US Open. 

De nummer één van de wereld was in de finale veel te sterk voor de Tsjechische Petra Cetkovska: 6-4 6-1. Het was voor Wozniacki een flinke opsteker na een aantal teleurstellende weken.

De 21-jarige Deense won het toernooi van New Haven voor de vierde keer op rij. Ze pakte haar zesde WTA-titel van dit jaar.

Sabine Lisicki

Sabine Lisicki was de sterkste in Dallas. De nummer 23 van de wereld liet de Française Aravane Rezai in de finale kansloos: 6-2 6-1. Voor Lisicki betekende het haar tweede titel van dit jaar, eerder won ze in Birmingham. 

De 21-jarige Duitse had de eindstrijd bereikt door een bijzonder overtuigende zege op Irina-Camelia Begu uit Roemenië: 6-0 6-1. In de finale brak Lisicki liefst vier keer de service van Rezai en kwam ze zelf nauwelijks in de problemen.

John Isner

John Isner begint vol zelfvertrouwen aan de US Open. Het ruim twee meter lange servicekanon won zaterdag het ATP-toernooi van Winston-Salem door de Fransman Julien Benneteau te verslaan: 4-6 6-3 6-4.

Benneteau had in de halve finale gewonnen van Robin Haase. Isner, als vierde geplaatst, sloeg in de finale negentien aces tegen zes voor Benneteau. Het was voor de 26-jarige Amerikaan zijn tweede ATP-titel van dit jaar. Eerder won Isner op het gras van Newport.