ENSCHEDE - Nikolai Michailov reist definitief mee met de selectie van FC Twente naar Lissabon, waar woensdagavond de return van de play-off in de Champions League tegen Benfica op het programma staat. 

De doelman is daarvoor voldoende hersteld van een blessure aan zijn nek.

Maandag hervatte de Bulgaar al de training. De fysieke reactie op de inspanning bleek redelijk positief. Wel gaf Michailov tegenover NUsport te kennen dat hij nog steeds last heeft van de kwetsuur. Zeker is zijn meespelen dus nog niet.

Trainer Co Adriaanse heeft 21 spelers geselecteerd voor de wedstrijd in Portugal. Met uitzondering van de al in de voorbereiding op het seizoen geblesseerd geraakte Nacer Chadli zijn alle bekende namen daarbij.

Bengtsson

In het gezelschap bevinden zich drie keepers. Naast Michailov zijn dat Sander Boschker, zaterdag in Heerenveen nog in het doel, en als derde in de rangorde Nick Marsman.

Ook Rasmus Bengtsson, het afgelopen weekeinde nog te ziek om te spelen, is van de partij. Topscorer Marc Janko, die maandag uit voorzorg de training oversloeg, eveneens. De eerste wedstrijd in de Veste eindigde vorige week gelijk, 2-2.