LONDEN - Jos Verstappen en zijn zaakwaarnemer Raymond Vermeulen zijn maandagavond opgetogen teruggekeerd van een bezoek aan de Britse formule-1-renstal Jordan in Engeland. De Limburgse coureur liet zich uitvoerig informeren over de technische ontwikkelingen van het model EJ14, de nieuwe bolide voor het seizoen 2004.

"Een geslaagde dag", vond Verstappen na terugkeer in Nederland. "Ik heb ook mensen teruggezien met wie ik in het verleden heb gewerkt. Bovendien heb ik met teambaas Eddie Jordan gefilosofeerd over het komende seizoen."

Verstappen heeft echter nog steeds geen zekerheid over een stoeltje in het team van Jordan. Er is geen contract getekend of een mondelinge overeenkomst bereikt.

Michel Perridon van zijn sponsor Trust bevond zich maandag nog in de Verenigde Staten. Hij is de man die de besprekingen doet namens alle sponsors van Jos Verstappen.

Jordan gaat pas vanaf volgende week testen met de Jordan EJ13. Pas in februari komt de EJ14 in actie tijdens testritten na de officiële presentatie.