AMSTERDAM - Een overgang van Jos Verstappen naar het Jordan F1 team lijkt een kwestie van tijd. Hoewel de Limburgse Minardi-coureur ontkent een contract te tekenen bij het team van Eddie Jordan, is hij maandag in Groot-Brittannïe om op het circuit van Silverstone "kennis te maken met de progressie van de nieuwe auto (Ford Jordan EJ14)."

In gezelschap van manager Raymond Vermeulen bezoekt Verstappen de Jordan-fabriek. "Zoek hier nog niet teveel achter. Eddie belde me om naar de fabriek te komen, zodat ik vast kennis kan maken met de progressie van de nieuwe auto (Ford EJ14) voor komend seizoen. Uiteraard heb ik zijn uitnodiging graag aanvaard", vertelt Verstappen op zijn site.

Hoewel nog niets definitiefs is, komt een mogelijke overgang van Verstappen naar het team van Eddie Jordan steeds dichterbij. Zo liet de belangrijke geldschieter van Verstappen, Trust-directeur Michel Perridon, doorschemeren dat het bezoek past binnen de afspraken die hij met Eddie Jordan heeft gemaakt. "Maar er is nog niets getekend. Dat zal pas gebeuren wanneer ik terug ben van een zakenreis naar de Verenigde Staten", aldus Perridon in het Algemeen Dagblad.