AMSTERDAM - Internazionale zal Wesley Sneijder niet ten koste van alles aan zijn tot medio 2015 lopende contract houden. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met Manchester United.

“Is Sneijder absoluut niet te koop? Ik denk dat er niets is wat niet kan worden verkocht”, zegt algemeen directeur Ernesto Paolillo van Internazionale tegen Sky Sports. “Je zegt nooit ‘nee’ als er zich een grote mogelijkheid aandient.”

Manchester United heeft zich niet gemeld voor Sneijder, meldt Paolillo. “We hebben van niemand iets gehoord. Het enige wat we hierover weten, lezen we in kranten.”

Ferguson

Manager Alex Ferguson van de Engelse kampioen liet afgelopen week weten dat zijn selectie in principe rond is. “We zijn wat dingen aan het onderzoeken, maar ik denk niet dat Sneijder makkelijk aan te trekken is.”

Algemeen directeur David Gill van Manchester zei woensdag tegen de BBC dat zijn club in augustus mogelijk nog een grote vis aan de haak slaat. “We hebben iemand nodig die ons echt versterkt. Om in ons elftal te komen, moet je van wereldklasse zijn.”

Op korte termijn voert Gill overleg met Ferguson over de transferpolitiek. “Voorlopig staat er nog niets uit, maar dat kan snel veranderen in augustus. De geschiedenis leert dat er in die maand nog altijd veel gebeurt op de transfermarkt.”