ARNHEM - FC Twente kan dinsdagavond in de eerste confrontatie met FC Vaslui in de derde voorronde van de Champions League niet beschikken over Nacer Chadli en Willem Janssen.

Chadli heeft last van een knieblessure en aanwinst Janssen tobt met een keelontsteking.

Eerder werd al bekend dat het duel met de Roemenen te vroeg komt voor Bryan Ruiz.

Tim Cornelisse, overgekomen van FC Utrecht, debuteert in de basis. Voorin heeft jongeling Steven Berghuis een basisplaats gekregen van trainer Co Adriaanse.

De oefenmeester maakt in het Gelredome in Arnhem, waarnaar FC Twente is uitgeweken wegens de bouwramp begin juli in de eigen Grolsch Veste, zijn officiële debuut bij de bekerwinnaar.

Leugers

Thilo Leugers start als linksback, waardoor Bart Buysse doorschuift naar het middenveld. De creatieve ideeën moeten daar komen van Emir Bajrami. Marc Janko staat in de punt van de aanval.

Bij FC Vaslui, de nummer drie van afgelopen seizoen in Roemenië, is Lucian Sanmartean de bekendste speler. De Roemeen speelde enkele jaren geleden bij FC Utrecht. Het duel begint om 20.45 uur. De return is volgende week woensdag in Roemenië. De winnaar gaat naar de kwalificatieronde voor het hoofdtoernooi.

Volledige opstelling Twente: Michailov; Cornelisse, Wisgerhof, Douglas en Leugers; Brama, Bajrami en Buysse; Berghuis, Janko en De Jong.