FC Twente zet Feyenoord onder druk over Fer

AMSTERDAM - FC Twente zet Feyenoord onder druk in de onderhandelingen over Leroy Fer. De Tukkers weigeren het bod op de middenvelder te verhogen.

Feyenoord wees afgelopen week een eerste bod van Twente op Fer af, maar Joop Munsterman hoopt dat de Rotterdammers hem alsnog voor het toen geboden bedrag laten gaan.

''Het is nu aan Feyenoord'', zegt de Twente-voorzitter tegen TC Tubantia.

''Zij moeten maar aangeven wat ze willen: of ze pakken het geld van ons, of ze doen het niet en dan loopt er over een jaar een speler gratis de deur uit.''

Wijnaldum

Munsterman doelt op het feit dat Twente sterk staat vanwege het na komend seizoen aflopende contract van Fer.

Anderzijds gold dat ook voor de verbintenis van Georginio Wijnaldum, voor wie PSV desondanks vijf miljoen euro neertelde. Feyenoord zou voor Fer eenzelfde bedrag in gedachten hebben.

''Maar wij gaan zulke bedragen voor een speler die nog een éénjarig contract heeft nooit betalen. Ik reken nergens op, maar ik heb de hoop op de komst van Fer ook zeker nog niet opgegeven'', aldus Munsterman.

Geen verlenging

Fer zelf zei afgelopen weekeinde tegen NUsport al dat hij Twente als een 'serieuze optie' ziet. Op de ultieme aanbieding die Feyenoord hem deed om zijn contract te verlengen, wenst hij voorlopig niet in te gaan.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie