AMSTERDAM - Wesley Sneijder laat toch ruimte voor een vertrek bij Internazionale. Eerder zei de Oranje-international nog sowieso bij de Milanese club te blijven deze zomer.

''De fans van Inter zijn altijd fantastisch voor me geweest'', antwoordt Sneijder in La Gazzetta dello Sport op de vraag of hij de supporters kan verzekeren in het nieuwe seizoen nog bij Inter te spelen.

''Ik kan hen alleen maar dankbaar zijn. En vervolgens is God degene die beslist waar mijn toekomst ligt.''

''Maar één ding is zeker: als ik bij Inter blijf, zal ik alles blijven geven. Ik hou van de club met heel mijn hart.''

Chelsea

Sneijder wordt de de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Manchester United en met name Chelsea zou zijn pijlen op de middenvelder hebben gericht.

Sneijder liep de laatste maanden wat gefrustreerd rond bij Inter, dat de belangrijkste prijzen dit jaar misliep. Zijn frustraties hadden echter niet met de club van doen.

''Ik was wat teleurgesteld en boos vanwege het feit dat we niet bereikten wat we wilden bereiken. En ik baalde ook van de blessures die ik opliep. Als de zaken niet lopen zoals ze zouden moeten dan word ik altijd een beetje boos, maar nooit op de club'', aldus Sneijder.