AMSTERDAM - Andreas Isaksson speelt volgend seizoen mogelijk voor Galatasaray. De 29-jarige doelman van PSV is volgens de Zweedse krant Aftonbladet gesignaleerd in Istanbul om te onderhandelen over een contract. Isaksson kan 1,7 miljoen euro per jaar verdienen in Turkije.

De doelman zou de tweede Zweedse aanwinst zijn van Galatasaray deze zomer. Eerder trok de Turkse club Johan Elmander van Bolton Wanderers aan. Ook Zweeds international Andreas Granqvist van FC Groningen zou in de belangstelling staan van Galatasaray.

Isaksson speelde de laatste drie seizoenen voor PSV. Hoewel de 82-voudig international de eerste doelman is, wordt hij vaak bekritiseerd in Eindhoven. In het verleden speelde Isaksson voor Trelleborg, Juventus, Djurgarden, Rennes en Manchester City.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, zegt tegenover het Eindhovens Dagblad niets te hebben vernomen van Galatasaray over interesse in Isaksson. Hij spreekt dan ook tegen dat de transfer al bijna afgerond is.

Gomes

Bij een vertrek van Isaksson lijkt een terugkeer van Heurelho Gomes naar PSV tot de mogelijkheden te behoren.

De Braziliaanse doelman van Tottenham Hotspur heeft er in Londen een concurrent bij gekregen en ziet een overgang naar de Eindhovenaren wel zitten. De Spurs kochten Brad Friedel van Aston Villa.