ROTTERDAM - Diego Biseswar wacht op een uitnodiging van Feyenoord om te praten over het openbreken van zijn tot 2012 lopende contract.

"Natuurlijk sta ik ervoor open om hier langer te blijven", zegt de 23-jarige rechtsbuiten tegen NUsport. "Dat lijkt me logisch. Feyenoord is de mooiste club van Nederland, wie wil daar nou niet voor spelen?"

De nieuwe technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, wil in mei eerst met Stefan de Vrij en Leroy Fer om de tafel. Na het seizoen volgen gesprekken met Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum. Zij liggen net als Biseswar vast tot 2012.

Afgedwongen

"Het maakt mij niet uit dat er eerder met die andere jongens wordt gesproken dan met mij", reageert Biseswar. "Iedereen weet dat de clubleiding hen als de top vier beschouwt, als het gaat om spelers die ze voor de club willen behouden."

"Of ik de laatste weken met mijn prestaties heb afgedwongen dat Van Geel straks ook met míj om de tafel wil, weet ik niet. Ik blijf gewoon mijn wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat er gebeurt."

Kwaliteit

De in de tweede seizoenshelft opgeleefde Biseswar toont zich verheugd met de overtuigend 3-1 zege op PSV op Eerste Paasdag. "Als je een van de kampioenskandidaten zó kan wegspelen, zegt dat heel wat over onze kwaliteiten."

"In de laatste twee wedstrijden van het seizoen gaan we de stijgende lijn doortrekken. Hopelijk mogen we daarna nog een paar wedstrijden spelen in de play-offs."

"Volgend seizoen moeten we meteen goed beginnen. Constanter presteren dan dit jaar. Altijd een zeven halen. Als we dat doen, doen we niet onder voor Ajax, PSV en FC Twente."