ROTTERDAM - PSV begint zondag zonder Ola Toivonen in het elftal aan de beladen wedstrijd tegen Feyenoord.

De Zweedse schaduwspits, die is hersteld van een hamstringblessure, zit wel op de bank in De Kuip. Trainer Fred Rutten laat Otman Bakkal starten in de rug van spits Jeremain Lens.

Wilfred Bouma keert na een schorsing terug in de ploeg, net als Erik Pieters die afgelopen zondag tegen Heracles Almelo vanwege een blessure ontbrak.

Bouma vormt centraal achterin een koppel met Marcelo. Danny Koevermans, verlost van een spierblessure, zit weer op de bank bij PSV.

Feyenoord

Feyenoord begint met Kamohelo Mokotjo als rechtsback. Mokotjo vervangt de geblesseerde Kelvin Leerdam en moet PSV-aanvaller Balázs Dzsudzsák bewaken.

PSV won exact een half jaar geleden in Eindhoven met 10-0 van Feyenoord.

Twente

De ploeg van Rutten begint met drie punten achterstand op koploper FC Twente aan het duel in De Kuip. De titelverdediger won vrijdag al van ADO Den Haag.

Als PSV wint van Feyenoord, staat het vanwege een beter doelsaldo dan FC Twente weer aan kop van de eredivisie, met nog twee wedstrijden te gaan. Ajax, dat een punt minder heeft dan PSV, doet ook nog volop mee in de titelstrijd.

Feyenoord: Mulder; Mokotjo, De Vrij, Vlaar en Martins Indi; Fer, Wijnaldum en Meeuwis; Biseswar, Castaignos en Miyaichi.

PSV: Isaksson; Manolev, Marcelo, Bouma en Pieters; Hutchinson en Engelaar; Labyad, Bakkal en Dzsudzsák; Lens.