AMSTERDAM - Mark van Bommel gaat ervan uit dat hij ook komend seizoen bij AC Milan speelt. De middenvelder en de koploper in de Serie A hebben de intentie uitgesproken om met elkaar verder te gaan, zo meldt Voetbal International. PSV lijkt de gedroomde komst van Van Bommel zodoende te kunnen vergeten.

De Brabanders waren tijdens de afgelopen winterstop nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van de international van Oranje en deden hem ook een aanbod.

De oud-speler van de Eindhovenaren, die toen nog onder contract stond bij Bayern München koos uiteindelijk voor een overgang naar AC Milan.

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Van Bommel, geeft aan dat zijn cliënt erg tevreden is in Italië. Een nieuwe verbintenis lijkt dan ook een kwestie van tijd.

Geen druk

"Dat is de insteek, we gaan nu bekijken of we er ook samen uit kunnen komen. Een contract bij AC Milan heeft de voorkeur voor beide partijen", zegt hij.

"Ik ga er geen percentages aan verbinden, maar we gaan in ieder geval samen om de tafel. Er zit geen druk op, we hebben nog even de tijd om er samen uit te komen."